top of page

Хипноза

Никога не е било по-лесно или по-удобно да научите как да трансформирате финансовото, здравословното, емоционалното си положение, като програмирате подсъзнанието си с помощта на внушенията зададени в Хипнотичните ми сеанси.  Казано по-просто, когато позволите на отрицателните мисли да доминират в подсъзнанието Ви, Вие саботирате постигането на Вашите цели. Когато отлагате мечтите си, пропускате живота.

 

 

С помощта на Хипнозата ще Ви науча как преднамерено да навлизате в едно много дълбоко и спокойно състояние на съзнанието и да насочвате вниманието си към определени цели, така че те да бъдат постигнати.  Подобно на мечтаенето, Хипнозата е един напълно нормален, безопасен и здравословен процес, в който чрез зададени от мен мощни внушения, можете да победите нежелани привички, да формирате здравословни навици, да постигнете всичко, което искате и за което мечтаете. В нашата съвместна работа, използвайки Хипнозата като един модерен и ценен инструмент, ще имам удоволствието да премахна и излекувам всяка Ваша болка, препятствие или блокаж, който Ви пречи да се чувствате истински щастливи, здрави и успешни. След всеки слушан от Вас Хипнотичен аудио сеанс, ще усещате как позитивните внушения, които ще заложа във Вашето подсъзнание, се превръщат в реалност. Умението да ги практикувате ще Ви помогне да постигнете максимална концентрация, осъзнаване и отпускане.

 

 

Позволете на подсъзнанието си да работи за Вас и се освободете завинаги от: стрес и притеснения, цигари, агресия, наднормено тегло, страхове и фобии, депресия, проблеми със съня, секса, мотивацията, паметта.

Изброяването може да продължи.

 

Посвещавайки всеки ден по 45 минути от Вашето време на аудио сеансите, които предлагам, в продължение на 28 дни, Вие наистина ще постигнете пълен контрол над живота си.


За да позволите на Хипнотичните внушения да проникнат ефикасно в подсъзнанието Ви, е необходимо да седнете или легнете удобно и на тихо, спокойно и безопасно за Вас място. Постарайте се да елиминирате всякакви евентуални дразнители, които биха Ви попречили напълно да се отпуснете и да релаксирате. изберете си подходящата за Вас светлина, заемете възможно най-удобната поза, затворете очи....и позволете на подсъзнанието си да работи за Вас. 

bottom of page