top of page

За мен

Любовта ми към психологията се появи, когато бях на 13 години. Оттогава,  това не само е моята кариера, но и голямата ми страст,  сбъднатата ми мечта и моето призвание. 

 

Посветих последните 17 години от живота си изучавайки в дълбочина Психология, Психотерапия, Хипноза, НЛП, Личностен и Бизнес Коучинг, както и различни аспекти на личностното израстване, като закона за привличането, работа с енергии, хюман дизайн и др. 

 

След завършването ми на Националният Колеж по Хипноза и Психотерапия в Лондон през 2003г съм помогнала, излекувала и трансформирала живота на хиляди хора по целият свят. Хора с различни лични истории, раси, пол, възраст, религии, вярвания и убеждения. 

 

 

IMG_5927.jpg

Използвайки модерни, бързи  и мощни техники в терапевтична ми практика, помагам на индивидуални клиенти, двойки, семейства и деца, да премахнат всички техни ментални и емоционални блокажи, страхове, фобиите, тревожност, стрес, нездравословни навици, емоционални болки и проблеми, в резултат на което ще могат да достигнат до  пълният си потенциал и да живеят живот изпълнен с радост, свобода, щастие, ентусиазъм и яснота. 

 

Независимо дали имате нужда от посока, цел и смисъл на живота си или искате да отворите нова страница, било то в кариера, бизнеса или в личностен план или имате желание да подобрите емоционалният, менталният, духовният или физическият аспект от живота си, аз мога да ви помогна. 

Предлагам професионална, безопасна, строго конфеденциална терапевтична атмосфера, в която съвместно можем да работим върху всички ваши мечти и цели и да ги направим реалност. 

 

Обширните ми знания , дългогодишният ми опит и задълбоченото ми разбиране на всички аспекти от проблемите на моите клиенти ми позволяват да постигам желаните резултати! 

 

Вашият нов живот може да започне тук и сега! 

bottom of page